a ködös idő

  • Feelings: usually status
  • Music: ??
  • Thinking: this is a gooood question
  • Doing:talking and watching MTV

Picit nyomasztó lehet ez a sok esős nap. Ilyenkor nagyobb kihívással indulunk útnak, nagyobb sóhajtásokkal együtt csinálunk meg dolgokat. A mai napot még pihenéssel töltöm el, hiszen a délelőttöt már ronggyá ázással töltöttük, mert elindultunk mécseseket égetni, mindhiába. Pedig ilyenkor mindig maradunk egy picit, várjuk, hogy a gyertyák elégjenek (amíg a szél el nem fújja).

Új szokás lett hogy a gyerekek is jönnek velünk (nővérem porpontyai), így ilyenkor én a hátsó ülésre kényszerülök. Tartalmasan telt az utazás, főleg hogy két különböző könyvből kellett egyszer az egyik gyereknek, aztán a másik gyereknek olvasni vagy elmagyarázni mi van a képen. Lassan már a szám is kiszáradt annyit beszéltem. De nagyon jól eltelt az idő, míg utaztunk.

De hogy visszatérjek a ködös időre. Vasárnap pihi nap, így is úgy is. Holnap pedig belecsapok a lecsóba egy kis tanulással, meg ami még hátra van azokat a dolgokat is ideje lehetne befejezni. Főleg, hogy az itthoni teendőkkel már hónapokra le vagyok maradva, picit tényleg segítenem kellene itthon egy s mást. Ha van egy kis szabad időm, remélem egy kis kreativitásokra is lesz időm. Az ősz már csak ilyen, kihozza belőlem hogy valami újat készítsek, bármiről is legyen szó. Nem csoda, hogy pont az ŐSZ a kedvenc évszakom: rejtélyes, ködös, titokzatos és ahw! Ha csak csípős idő lenne pici széllel, eső nélkül napsütésben első dolgom lenne kimenni és futni pár kört :)

De most itt bent nincs más dolgom csak élvezni a fűtött lakást, kortyolgatni a meleg teát, ábrándozni az ablak mellett, belemélyülni egy csodás könyvbe, vagy nézni különféle műsorokat.

xoxo

Reklámok

Szolj hozzá bátran! - ne féj, nem harapok (hamm)

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s