forrás

Mostanság nagyon sokszor van karácsonyi érzésem. Ez biztos a karácsonyi fények, egy – egy szép zene és a hó miatt lehet. Nincs is semmi baj ezzel, már várom. Legfőképpen a pihenésért. Ezekből az apró dolgokból úgy érzem sok sok erőt tudok elvenni és saját javamra fordítani. Megmosolyogtatnak az apró dolgok és  egy varázspálca suhintásra jobb kedvre derülök. Elég ha csak kimegyek a főtérre, ahol már Adventi vásáros bódék sorakoztak fel és elnézem az embereket, a gyerekeket, hogy mennyire örülnek az apró örömöknek és már ez is boldogabbá tesz. Ilyenkor nagyon jó elfelejteni a sok gondot és bajt, ami a mindennapi élet mostohatestvére.

Meg kell, hogy mondjam (sőt el is mondom), hogy a betöltekezésem, azaz szülinapom egész jó hangulatban telt. Csodálatos reggelre ébredtem, mikor barátom a semmiből betoppant a szobámba és felébresztett. Csodás érzés volt őt látni újra. Majd hozzám bújt a meleg ágyikóba, ahonnét ki sem keltünk egy jó darabig. Az ajándékot is szerényen elfogadtam. Aranyos, meleg, kényelmes mamusz volt a csomagban. Annyira örülök neki, hiszen most végre nem fázik a lábacskám, nem kell kettő zokniban szaladgálnom a házban, hanem van saját mamuszom :)

Az esti összebújás még inkább boldogabbá tett, majd megkaptam a várva várt tortámat is, amiből mára csupán két szelet maradt. Nagyon finom volt!

Az ünnepek közeledtével az apró örömökből próbálom az erőt nyerni, hogy helyt tudjak állni az elkövetkezendő megpróbáltatásaimon. Ameddig mosolyoghatok és boldog vagyok, tudom, hogy rossz nem érhet (max kevésbé rossz).

Mosolyogj, hogy másokat is megmosolyogtass és boldog légy :)

Reklámok

Szolj hozzá bátran! - ne féj, nem harapok (hamm)

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s