a kimaradt napok – little dreams

Ellie Goulding – Little Dreams

Összegezzük tehát azt, ami kimaradt. Először is elemezzük a csütörtököt, hiszen azon a napon is rengeteg kalandban volt részem. Egy röplabda dolgozat várt reám reggel. Eléggé izgultam, mert sok volt az anyag, és kevés idő volt rá, de, hogy januárba ne kelljen még egy 6. vizsgát is elviselni, így bevállaltam a dolgokat. Görbült a jegyem, szóval lehet örülni és pezsgőt bontani, egy tantárgy ismét mínusz! Majd egy jó kis tornaóra, ami rám várt. Igaz, hogy már a félévnek vége és a vizsgaidőszak van hátra, sajnos még 2 bemutatandóm hiányzik belőle. Annyi kedvezményünk van, hogy vizsga előtt belehet még a gyakorlatokat mutatni, mekkora mák! Már csak az lenne a jó, hogy ha feltudnék szaladni a kötélre… nem akarok egoistának tűnni, de eddig mindig sikerült, most valahogy nem tudom mit és hogyan és miért nem, szóval a vizsgáig pocakra és karra/vállra edzünk és gyúrunk, höhö! Igyekszem persze küzdeni, tanulok ügyes kislány módjára! Kell is, de ha minden jól megy utána meló, ha lesz, de mindenképpen még kicsit tanulni szeretnék – főleg nyelvek területén ha lesz energiám még 2 nyelvet be kell iktatni az angol mellé :P Szóval szorítani!!! :$

De térjünk is át a szebb dolgokra. Itt meg kellene említenem egy vezetés – dolgot. Megy, alakul, de még nem vizsgázok! Legalább is ilyen időben már a bátorságom is elment, nah meg a lelkesedésről nem is beszélve, több – kevesebb, sok – kicsi gond is összejött, nem igazán az én részemről, szóval ügyesen kivárom a megfelelő alkalmat, főleg ha jobb is tudok lenni! Mert jobb akarok lenni, csak hadd pihenjek már rá! Jó, azért pihentem már eleget rá, mert sok volt a kihagyás (nem igazán miattam), de azt sem jó hallani folyton, hogy: “nah, most olyan lesz mintha vizsgáznánk! …. megbuktál!”. Az ember kedve ezek után elég gyorsan elszalad és iszkol amennyire messzire csak tud. Inkább legyen jobb idő, egy új év újult erővel vágok bele ismét a vezetésbe!

Akkor nézzük a még szebb dolgokat. Közös program, együtt töltött idők felbecsülhetetlenek. Szerelmes vagyok e? Óh, hát még szép! Ha nap mint nap nem látnak az emberek mosolyogva menni az utcán, és szó szerint hülyének néznek, akkor nem lennék szerelmes. Csupa mosolygás és nevetés, kacagás az együtt töltött percek :) Egy kis adventi vásár is belefért még a péntek esténkbe, ami nem tartott sokáig. Csupán a csípős, téli szél és egy kis hó szegte a kedvünket és sajnos felénk a látványosságokból és a bódékészletekből nagy a hiány. Hangulat sem volt így és annyira költekezésbe sem akartunk belemászni. De jó kis sétát tettünk legalább, együtt :)

És egy kis filmrepertoár:

Bourne – hagyaték: jó a pasi, jó a csaj, csak nagyon nincs története!
Resident Evil – megtorlás: jó csaj még mindig csak nagyon nem akarják befejezni a fertőzött világ – zombiapokalipszis-újratöltve-extravagány-és-újmutánsokkal (???) Szerintem az első 3 film tök jó volt, ott be is kellett volna fejezni. Jók az effektek, de már értelme nincs a filmnek..

éés ami várható: New Year’s Eve *-*

Reklámok

Szolj hozzá bátran! - ne féj, nem harapok (hamm)

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s