Carrie naplója

Az ajánlókat megtalálhatjátok fent a menüsoron ✿ Filmek & sorozatok & játékok menüpont alatt is!

Carrie Bradshaw-t most nem a megszokott világában találjuk. Jelenleg egy szárnyait bontogató, nyiladozó virágszál az 1980-as posterévek elején. Igen, igen. Épp a középiskolás korszakba tekinthetünk bele, ahol még most kezdik igazán felfedezni mi is az a szex. Két nagyon jó barátnője van: Mouse és Maggie, akik mindenben támogatják őt, de persze akadnak ellenségek is. Carrie régi vágya, hogy New York-ba utazhasson, s végül, az apukája révén, el is jut oda. Rögtön egy kis munkahelye lesz, de már az első napi kimenőjekor találkozik egy riporterrel, név szerint Larissával, aki teljesen felforgatja az életét, persze ezt mind pozitív irányba. A szerelmek jönnek és mennek, mind  a 3 lányka életében. Egyre jobban kezdik megismerni a világot, és kiismerni az embereket. Az írás Carrie számára a naplójával kezdődik meg, amit az anyukája régi jegyzetkönyveibe örökít meg. A középiskolás verzió sokban hasonlít az elődjére: törekedtek arra, hogy a főszereplők igen is hasonlítsanak egymásra (például Carrie nagy hullámos haja). Itt is Carrie kommentálja a sorozatot. Ami érdekes, hogy Carrie anyukája már meghalt, őt nem ismerhetjük; ezt viszont nem tudom hogy az eredeti sorozatban mikor és hol derülne ki. Illetve, eddig nem tudtam, hogy lenne Carrie-nek húga, de úgy látszik, az egész Sex and the City sorozatot újra kell néznem, hogy ez kiderüljön (vagy tényleg nem tesznek említést erről).

Szerintem nagyon szeretni való kis sorozat, engem legalább is magával ragadott, habár kinőttem már a tinis sorozatokból, ez azért még belefér. A szereplők, színészek aranyosak, és nagyon jól lehet velük azonosulni, habár én még keresem az igazit, hogy kivel is azonosuljak igazán.

Angol nyelvű leírás:

Carrie Bradshaw is in her junior year of high school in the early 1980s. She asks her first questions about love, sex, friendship and family while navigating the worlds of high school and Manhattan.

Reklámok

Szolj hozzá bátran! - ne féj, nem harapok (hamm)

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s