a nyár élvezése

Jelentem elkezdődött a nyár. Most jutottam odáig, hogy tudom élvezni. Most kezdem csak érezni azt, hogy 5ce16036d66611e2a84022000aa8048a_7nincs több nyomás rajtam, felszabadult vagyok és majdnem azt csinálhatok amit akarok. Első lépésként élvezem a napsütést, a mindennapos edzést és tornázást igyekszem beiktatni a napokba, de a lustaság nem engedi, de mindenképpen így lesz. Nagyon szeretném már párommal tölteni a nyarat, már eléggé kivagyok éhezve a sok sok együttlétre. Nagyon komoly és kemény időszakunk volt, de átvészeltük szerencsére, most már lehet a semmittevést élvezni! Rengeteg tervek vannak a nyárra és igyekszem őket megvalósítani:

Márkóval tölteni az egész nyarat munka német nyelvi alapok elsajátítása gyerekekre vigyázás spontán bulik csajos estek strandolás szexi barnára lebarnulni edzeni mindennap a szép külső érdekében spórolni és pénzt gyűjteni tetoválni

Mától elkezdődött a pihenés. Nem is lehet jobb időtöltéssel indítani a napot, mint egy családi meggyszedéssel. Kis korom óta nem volt ilyen élményes nyári szünet kezdésem. Befőtt lesz a fini meggyből, és még a fagyasztóba is jut, annyit szedtük, de még mindig van a fán! Szerintem egy kis ajándékozás is lesz ebből, ne romoljon már meg azért, ha már ilyen szépen elhalmozott bennünket. A nyár folyamán azért igyekszem az angolt sem hanyagolni, hiszen a közeljövő terveim közé tartozik a felsőfok elvégzése bármi áron, illetve az olvasás szenvedélyemet sem szeretném háttérbe szorítani.

Reklámok

a nyár élvezése” bejegyzéshez ozzászólás

Szolj hozzá bátran! - ne féj, nem harapok (hamm)

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s