Beautiful Creatures

Az ajánlókat megtalálhatjátok fent a menüsoron ✿ Filmek & sorozatok & játékok menüpont alatt is!

A Lenyűgöző teremtmények című film a minap került napirendre a sok más film mellett. Ha egy tízes skálán kellene értékelnem ezt a filmet én egy szép nyolcas számot adnék neki. Nem volt se jó, se rossz, pont ütötte a szintet. De akkor miről is szól ez a 2 órás film? Egy kisvárosban játszódik, ahol az egyik családot boszorkányoknak, démonoknak és ehhez hasonló Beautiful-Creaturesteremtményeknek képzelik. Az egész kis közösség 100%ban hívő, de ez persze nem is baj, csupán eléggé viccesen jön ki a kép, hogy a plasztik cicák nem a plázába járnak, hanem inkább Isten felé fordulnak. Ezen lehet kacagni úgy gondolom. A főszerepben egy lány áll (micsoda meglepetés) és persze szuper képességekkel rendelkezik, s bele szeret egy afféle “halandóba”. A főszereplő, Lena, aki felfedi a titkát a fiú, Ethan előtt. Nem boszorkányok, ők inkább az Igéző szót használják a “fajtájuk” ra. Természetesen jönnek a rosszakarók, hogy ők nem is illenek egymáshoz, így az eltiltások, úgy a bizonytalanságok és úgy csavarják a sorozatot, hogy a végére elhiszi az ember, hogy nincs Happy End. Természetesen a szerelem itt is központi téma, hogy az felsőbb rendű erő mindennél és semmilyen bűbáj nem űzheti ki a szívből. A karaktereket nézve, első pillantásra azt hittem, hogy az új diák, a csendes, pletykálásra okot nem adó, de még is pletykálnak róla lány, Lena, egy csendes visszafogott tizenéves. Ezzel szemben kellemeset csalódtam, s mikor megszólalt a maga stílusában fülig ért a szám. Ez az végre egy olyan film, ahol a főszereplő lány nem egy félénk, begubózott, önsajnálatú hősnő. Ezért kap egy nagy pacsit ez a karakter. A fiú szerepét is eltalálták. Nem az a szőke herceg, de kiáll az igazáért és igen, őt nem lehet csak úgy elküldeni, ha tetszik neki valaki.

Összességében szerintem vicces egy film, legalább is én nagyon sokat kacagtam és mosolyogtam rajta. Amit elszeretne mondani az a megszokott dolog, hogy a szerelem határtalan és bármire képesek vagyunk érte. Ezt a szálat szerintem nagyon jól feldolgozták, na és a vége, az az igazi csattanó! Ajánlom mindenkinek, aki szereti a varázslatokat, egy kis romantikát vagy valami újra vágyik!

Angol nyelvű leírás:

Ethan longs to escape his small Southern town. He meets a mysterious new girl, Lena. Together, they uncover dark secrets about their respective families, their history and their town.

Reklámok

Szolj hozzá bátran! - ne féj, nem harapok (hamm)

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s