welcome to the new age

Az ajánlókat megtalálhatjátok fent a menüsoron ✿ Filmek & sorozatok & játékok menüpont alatt is!

 

A burok, egy test, ami védelmet biztosít. De A BUROK nevű filmnek nem éppen ez a története. Igaz, a földönkívüliek azért jöttek a mi kicsiny bolygónkra, hogy azt megvédjék a haláltól és a pusztulástól. Abba viszont nem gondoltak bele, hogy mi történik a mi lelkünkkel, mikor “megszállnak” minket. Egy csodálatos filmről lenne szó. Már kétszer megnéztem a filmet, olyan hatással volt rám. Hiába a sok kritikának, számomra igen is meg lehet oldani néhány dolgot egy pár csókkal!! A filmről annyit, hogy egy olyan fantáziát mutat be, ahol két lélek rögös utakon barátságot köt egymással. Természetesen a végén a jó győz, hiszen az ilyen romantikus és fantáziás filmeknek így kell történnie. (Hiába, hogy legutóbb azt nyilatkoztam, hogy végre egy nem Happy Enddel végződő filmet néztem meg (Z Világháború), ez a film kivétel, mert nem arra figyelsz, hogy mi lesz a vége, mert az felesleges.) A szereplőkkel is lehet azonosulni, én nem tudtam, de ez már csak személy kérdése. A történet főszereplője egy lány, aki az ellenállók táborát erősíti, de még is elkapják az idegenek. Két lélek él így egy testben, és nem csoda, hogy ha teljes a káosz, ami egy szép négyszögű szerelmi szálat alakít ki. Nekem csupán a helyszín nem tetszik, ahol játszódik. Nem túl barátságos egy hely, de én valami mást jobban elképzeltem volna, nem pedig a sivatag kellős közepét. Esetleg egy szép hegyvidéket, de ez is csak ízlés kérdése. :)

Sajnos a könyv változatát még nem tudtam elolvasni, de a film rabul ejtett. Reménykedem, hogy a könyvben, ami részletesen kidolgozza a karaktereket, szint úgy nem fogok benne csalódni. Mindenkinek ajánlanám, akiben rejlik egy kis romantika, vegyesen fiúknak is és lányoknak is ajánlom. (Ha páromnak tetszett, akkor egy kis romantikás lelkű pasinak is fog és nem szégyen megnézni!!:) )

Számomra a film zene vitte a pálmát, meg is lepődtem rajta és egy nagy érzelmi hullámként söpört rajtam végig. A zenét már korábbról is ismertük, de a filmmel kombinálva egy atombombaként hatott az elmémre :)

Reklámok

Szolj hozzá bátran! - ne féj, nem harapok (hamm)

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s