Egy hét az iskolában #1

Első nap – Hétfő

Kellemesen szétszórtan telt a nap. Nem hittem volna, hogy a nagy lendületemet éppen álomvilággal kezdem, de valahol el kell kezdeni.

Hétfő az amikor visszautazok a kollégiumba, mert nincs első két órám, így úgymond “ráérek”. Cseppet sem érek rá, hiszen nem alszok tovább, ugyan úgy kelek mint nap mint nap, mikor iskolába megyek. Miután bepakoltam a kollégiumban útra kelek, hiszen egyhuzamban 4 testnevelés órát kell levezényelnem. A hétfői napok általában a visszaszokásról szólnak, ilyenkor engedékenyebb vagyok és inkább játékkal kezdem meg a hetet. Kis engedményt muszáj hozni. Nagy munka előtt állunk ugyanis, mert tavasztól fel kell mérnem minden osztályt, így a fokozatos futás benne van a pakliban. Igyekszem őket jó útra terelni, már ha hagyják.

Nem fogok kertelni, sok szófogadatlan gyerek van. Ilyenkor persze jöhetnek a szavak, hogy “minden gyereket meglehet fogni” stb stb. Mondhatom azt, hogy “bezzeg az én koromban”, mert igaz; tényleg sok a szófogadatlanság (nem úgy mint anno), az ebből adódó balesetek és a hozzátartozó tiszteletlenség a tanárral szemben. Nem az első, de szerintem nem is ma volt az utolsó olyan órám, mikor tízszer kell elüvöltenem magam és a sípomba fújnom, hogy pakoljanak a gyerekek össze maguk után és hogy az az utolsó rúgás a labdába már ne a százhuszonezerharmadik utolsó rúgás legyen.

Nehéz. Ez a része nagyon is nehéz.

Örülök, hogy szeretik a mozgást a gyerekek, labdáznának és fociznának, de ennek ez a hátulütője, hogy nincs se csapat játék, se a másik tisztelete. Sok dolgot ehhez viszont otthonról is hoznak, amit már az iskolában nehéz lenne, illetve nehéz korrigálni.

Ettől függetlenül a nap gyorsan eltelt, és a nap végére egy kis farsangi tánc készülődés is belefért. Ezt személy szerint nagyon élveztem, kellemesen el is fáradtam tőle.

Az estére pedig egy kis vacsizás, edzés popsira, hasra és egy teljes átmozgatásra még jutott idő :)

Reklámok

Egy hét az iskolában #1” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Tenyleg sok energiad van Timi! Ujra fogom kezdeni az edzesprogramodat csak megin keso este van!!! XD

Szolj hozzá bátran! - ne féj, nem harapok (hamm)

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s