Egy hét az iskolában #3

Harmadik nap – Szerda

A harmadik iskolai nap egész kellemesen telt, már éreztem magamban az energiát, hogy teljesítsem a napot. Sokszor van még, hogy a hét elején nehezen gyűlik az energia, a kedv, de ez a társaságtól és a programoktól hamar pozitív irányba fordul és már is több kedvre teszek én is szert.

A szerdai napon ismét csak 3 testnevelés órám volt, de így tudtam segítkezni a farsangi készületekben: tombolát vagdostunk például. Így tehát a lyukas óráimat kitudtam tölteni nagyon hasznos dolgokkal. Jutott idő is ahhoz, hogy kiszaladjak a százasba egy – két dologért is. A gyerekek jó formában voltak, viszonylag annyit nem kellett ordítanom (borzasztóan rossz az akusztikája a tornateremnek). Már két osztályban elkezdtem a kézilabda oktatását. Ez a sportág áll hozzám a legközelebb, így szeretném nagyon jól megtanítani nekik a cseleket, taktikákat, védekezést, támadást, kapusmunkát és ami még kell hozzá. Van lelkesedés úgy látom, szeretik csinálni ami megint plusz jó pont és pozitívum. Remélem eredményesebb leszek tőle. Kezdőként még nehéz,
mindennap újat és újat tanulok a kollégáktól, a gyerekektől és magamtól, hiszen folyamatosan  “megvilágosodom”, hogy ezt és ezt is lehetne csinálni. A szakköreimen is sok volt az érdeklődő,
habár itt a korkülönbségek azok, amik talán megnehezítik picit a szervezést. Nem mindegy, hogy egy 4. osztályos mint szeretne játszani és mit egy 8. osztályos. Így még a 3 részre osztott tornaterem sem mindig jó ötlet, de igyekszem kreatív lenni, persze ha sikerül.

A nap végére volt egy kézilabda felkészítésem is, ez megtiszteltetés. Egy diák szeretne majd a későbbiekben leigazolni egy kézilabda klubhoz, addig is én mindent megteszek, hogy jól fel legyen készítve, bármilyen edzések is legyenek majd ott a jövőben. A nap legeslegvégén (mármint iskolai szinten tekintve) ismét egy próba határozta meg. Nagyon jó volt, jól sikerült, a gyerekek a végére felszabadultak, ami mosolyt csalt mindenki arcára. Úgy érzem ez a produkció is jó lesz, de persze ne igyunk előre a medve bőrére. De nagyon jól éreztük, illetve éreztem magam.

Haza felé még egy kis boltba szaladgálás, ez és amaz beszerzése volt még kitűzve, illetve a haskockásítás is most mindennapos teendő, szóval ezt is muszáj volt még beiktatni, de megérte; kellemesen elfáradtam este 8 órára :)

Reklámok

Szolj hozzá bátran! - ne féj, nem harapok (hamm)

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s