Challenge Day 2014

Tudom, hogy már el múlt május, elmúlt május közepe és véget ért a Kihívás Napja 2014 is. De muszáj úgymondd szótérteni rajta, hiszen a kis általános iskolánk nevezett erre a különleges alkalomra.

Kis iskola, kis tanári karral, kis diák létszámmal, még is szerintem helyt tudtunk állni az erős mezőnyben. Rengeteg állomást állítottunk fel, rengeteg programmal vártuk a gyerekeket, szószerint mindenkinek kihívás volt ez a nap. Kolléganőmmel összefotunk hát, hogy beadjuk a pályázatot, tettünk, vettünk, szerveztünk éjjel és nappal. A tervek között voltak akadálypályák, amik utólagos visszajelzésből nagyon tetszettek a gyerekeknek. Ez számomra is hatalmas elismerés, mert sokat ültem az üres papírlap fölött, hogy izgalmassá és persze (eszközöktől függően) kivitelezhetővé tegyem az akadálypályákat. Büszkélkedhetünk olyan állomással, mint például: ijászat, traktorhúzás, rendőri bicikli akadálypálya, lajhármászás, step deszka – aerobic – gimnasztika.

A gyerekek nagyon nagyon élvezték, mi pedig tanárok kellemesen elfáradtunk a nap végére. Kemény nap volt, mert folyamatos jelentéseket kellett adnunk a nap folyamán, fotókat kellett készíteni, egyik állomásról szaladgáltunk a másikra, mint pók a falon, DE! megérte! Igaz, az iskolánk nem kapott jutalmazást, de a gyerekeknek hatalmas élményt jelentett és egy tanulásmentes napot, amit egy jó darabig biztos nem fognak majd elfelejteni :)

logo_kihívás napja

Reklámok

Challenge Day 2014” bejegyzéshez ozzászólás

Szolj hozzá bátran! - ne féj, nem harapok (hamm)

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s