szeretem, hétvége! #61 – 62, avagy első félév mesterszakon

Elröppent velem a szeptember. Ki sem láttam az iskolai teendőim közül. Ide sorolhatnám a beiratkozást, a regisztrációs hetet és a tantárgyfelvétel szépségeit, bár inkább rémeit; és az első iskolai hetet. Immáron egyetemi képzésben veszek részt, név szerint Testnevelő tanár és Játék – és Szabadidő szervező tanárként. Nagyon nagyon izgalmasnak találom a tárgyakat, az új tanárok is szimpatikusnak tűnnek eddig. Ami már nem annyira az, hogy beadandó beadandó hátán, hospitálás hospitálás hátán, óratervezet készítése hegyén – hátán, rajzírás, és ezt mind mind bevinni a gépbe, hiszen kellenek majd a portfólióba; ami természetesen az államvizsga egyik alappillére. Jelenleg is egy óratervezet szakítottam meg, mert már fájt a szívem, hogy 2 hete nem tudtam beszámolót írni semmiről. Néha – néha napján az instagramra tettem fel pár képet, de ezt is körül belül este 11kor az ágyban jutott az eszembe.

Akkor nézzük a hétvégéket, hogy is teltek el igazán: ♥ film nézés ♥ beadandó írás ♥ egy kis csajos beszélgetés ♥ vásárlás ♥ Márkóval együtt cipővásárlás a Deichmannban ♥ kockás sál ♥ farmer nadrág és egy szép gombos kötött kardigán ♥ szalmabála – emberkék ♥ városi könyvtárba járás – hihetetlen de első alkalom és viszonylag pozitív hatások ♥ önfeledt nevetések ♥ apró örömök ♥ ágymelegítőőőő ♥ gyerekekkel csinálni az új karkötő mániát *-* ♥ X-akta 9. évad – már már félelmetes mit találnak ki ♥ Califorgia ♥ aerobic ♥

Hihetetlen, de számomra újra vissza kell szokni az iskola padba, a cipekedésbe, hiszen bejárós vagyok. Az elején tartottam sok sok mindentől, de most hogy jobban belerázódok a rendszerbe, már nem idegeskedek annyit, mert tudom, hogy minden sikerülni fog. Rengeteg tantárgyam van, amiért igen is lehetne izgulni, hogy majd vizsga időszakban akkor ez most hogy is lesz meg? Hát úgy, hogy meg lesz, ha pedig nem, akkor következő félévben lesz megcsinálni. Kár a gőzért, úgy is sikerül!

Remélem sikerül majd nem csak egy efféle élménybeszámolót írnom a közeljövőben, hanem kicsit művészibbet is alkotni, jelenleg örülök, hogy ez is összejött, de már este fél 9 van és még az óravázlatot úgy ahogy el kéne kezdeni, na és még legalább 1 részt a sorozatból is be kellene iktatni, mert közel az a bizonyos hajnali 5 órás kelés :D

Reklámok

szeretem, hétvége! #61 – 62, avagy első félév mesterszakon” bejegyzéshez ozzászólás

  1. :) Szegény, akkor van dolgod bőven! :) De akkor most valamit nem értek. Most csak suliba jársz újra, vagy még mindig vagy tesitanárnéni is, és mellette csinálod a sulit?

    • Csak fősulira járok és a szaknak a neve: Testnevelő tanár és Játék – és Szabadidő szervező tanár :)

Szolj hozzá bátran! - ne féj, nem harapok (hamm)

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s