Network connected…

Üdvözletem a földről újra!

Hát, elkezdődött az újabb félév! Köszönöm a sok biztatást, nagyon nagyon jól estek és tartom is magam a célhoz, amit el szeretnék érni! Igen.. szóval.. már jó ideje zajlik a félévem. Már nem kell annyira sok beadandót gyártani, de tk10valahogy az ihlet nem jött és mindig volt valami más dolgom, ahelyett, hogy sorokat írjak. A minap jutott eszembe, hogy hoppá, igen… nem most írtam utoljára blogot, vagy bármi beszámolót. Rossz rossz Timi!

Az elmúlt hetet kivéve – mikor teljes mértékben eltűnt mind a motiváltságom, mind az életkedvem egy nagy negatív völgyben -, végre megint látom az alagút végén a célt. Szeretem az órákat, főleg a szervezőseket, játékokat gyártunk, játszunk, csapatmunkákat végzünk, afféle projekteket készítünk… szóval nem unatkozok. Sajnos, ha kicsit nyomásra kell kreatív ötletekkel előállni, az nem igazán szokott sikerülni, vagy inkább nagyon húzom-vonom a dolgot. Ahogy letudódtak a beadandók egyből kitaláltam valami újat, itthoni díszt, játékot, mert már nem “kötelező olvasmányként” kellett elkészíteni.

Az ingázás eléggé fárasztó, de nem panaszkodom. A reggel nyolctól este hétig való iskolában tartózkodást már lassan nehezen viselem, már várjuk nagyon a tavaszi szünetet, ahol egy kis pihenés remélhetőleg akad számunkra!

Igyekszem mindenki blogjára is eljutni, már érzem, hogy rengeteg mindenről le maradtam, de ami késik nem múlik :D
Most már elkezdődtek a ZH-s időszakok, amiket jól kellene meg írni, mert beszámíthatóak a vizsgára, így mínusz 1 vizsga lenne. Ígérni nem szeretek olyat, amit nem tartok be, de igyekszem visszatérni, ahogy tudok jelentkezek.. mondjuk egy kis kreatív és húsvéti készülődés eredményét úgy gondolom meg lehet itt is osztani :) És remélem egy – két ötlettel tudok majd szolgálni!

Addig is network connected…. loading… ♥

Reklámok

Network connected…” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Szia! Hát igen, nekem is elmaradtak mostanában a posztok, bár már belekezdtem egy hosszú beszámolóba, még nem tettem közzé, szóval nálam sajnos nem maradtál le semmiről. Jó pihenést kívánok előre is! :)

    • Köszönöm a jókívánságot!
      Akkor úgy látszik, más is elfoglalt, sebaj, jön a tavasz, hátha több kedvünk lesz írni :3

Szolj hozzá bátran! - ne féj, nem harapok (hamm)

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s