Stamps – gyűjtemény lista #1

stamps_bb

Eszembe jutott, hogy kis koromban annyi mindent gyűjtögettem: képeslapokat, szalvétát, matricát és megannyi matricás füzetet, sőt még postai bélyegekkel is próbálkoztam, de az valahogy kifogott rajtam. Ebből a fantáziálásból jött az ötlet, hogy néha – néha, néhány mostani kedvencet bemutassak, vagy inkább az, ami az utóbbi időben megfogott a maga módján.

 

1. Steampunk minden mennyiségben

Nekem valahogy ez a stílus a szívemhez nőtt, ha lehetne ruházatban is szívesen hordanám, addig viszont a csodálat marad.

stamps_1part1

 

2. Emma Watson

Igen, ő is egy gyűjtemény, mert folyamatosan kísérem munkásságát. Nagyszerű nőnek tartom, felnézek rá, tudok vele azonosulni. Ritka az ilyen nő a korosztályomban, aki ennyire megtud fogni és fel lehet rá nézni. Csodálom az egyszerűsége és határozottsága miatt, habár néha úgy érzem, hogy a Feminizmussal túl lő a célon, de ezt is meg tudom érte: nagykövetként illik szem előtt tartani ezt a dolgot is. Leginkább mint ember nagyra becsülöm, hiszen hiába hogy híres, akkor is próbál egyszerű ember lenni.

stamps_1part2

 

3. Todo

Gyönyörű képekkel és inspiráló idézetekkel indít, viszont az egyik nap Magyar képet közölt, ráadásul hozzám közeli helyet említett. Természetesen egyből fotózásra került, mielőtt eltűnik nekem. :)
stamps_1part3

 

 

Reklámok

Szolj hozzá bátran! - ne féj, nem harapok (hamm)

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s