Weekly Weasley #25 – 26 – 27

logo_new_weekleyweasley

Ismét eltelt majd nem egy hónap így idő szerűnek tűnik, hogy összegezzem a heteimet. Fontosnak tartom, hiszen a rohanó világban hogy is tudnánk emlékeket őrizni, ha nem állnánk meg és mesélnénk el őket :)

Weekly Weasley #25, azaz szeptember 26. – október 2.

A városi diáknap után próbáltunk készülni a városi atlétika versenyre, amit már kétszer visszautasítottak, lemondtak. Azóta is kérdezik a gyerekek, hogy hát mikor lesz, meg lesz e tartva valamikor? Mi pedig ingatjuk a fejünket, hogy nem tudjuk mikor lesz véglegesen megtartva ha egyáltalán meg lesz tartva. Az események ettől függetlenül pörögnek nagyon nagyon. Idehaza pedig próbáljuk az időt pihenéssel és aktív pihenéssel tölteni. Ezen a hétvégén megpróbálkoztunk azzal, hogy körbe sétáljuk a városi víztározó tavat, de végül nem sikerült. Végül a susnyásban kötöttünk, de akkor is megért! :)

ww25-26-27_part1

ww25-26-27_part2

Weekly Weasley #26, azaz október 3. – október 9.

A rákövetkező héten már igazi őszbe léphettünk, a reggelek is hűvösen indultak, legalább is nekem, aki korán útra kel. Napokra beszorultunk az épületbe a rossz idő miatt, ami nem a legelőnyösebb, négy, egyszerre tornázó osztály számára egy olyan tornateremben, ahol örülhetünk ha két osztály kényelmesen eltud férni. De összedolgozással megtudjuk mindig oldani merre legyünk az osztályokkal éppen :) A héten volt október 6.ai megemlékezés is, amit sajnos nem tudtam megnézni, amit nem is értek… Biztos meg lehetne oldani, hogy a tanárok is rendesen részt vegyenek rajtuk, mert engem például ÉRDEKEL az ilyen ünnepség és azt hallottam, hogy ez is minőségi ünnepség volt! Ezen a hét voltam Egerben, mind szakdolgozati segítség ügyében (nem még mindig nem a konzulensemmel tudtam beszélni) és egy blokkszeminárium ügyében, s ha őszinte akarok lenni az utóbbi, azaz a szeminárium semmire nem volt jó, csak hogy lássam a régen látott és hiányolt csoporttársakat. Csupa kérdőjel maradt az egész portfólió és az, hogy mit és hogyan kell feltölteni oda dokumentumokat illetően. Sebaj! Majd az utolsó pillanatban ;)

Weekly Weasley #27, azaz október 10. – október 16.

A mostani héten pedig elmondhatom, hogy talán, végre egyenesbe érek a szakdolgozatommal. Megvilágosodásomnak köszönhető, hogy egy alcímet tudtam adni a szakdolgozatnak, így le tudom szűkíteni a nagy témámat, amiről írni szeretnék, már a kérdő ív is készen van, már látom a fényt az alagút végén. Egy probléma van csupán, hogy a konzulens rábólint e vagy sem. Nagyon lelkes vagyok most ebben a témában és remélem sikerrel is járok! A portfóliót illetően a csoportprofil készítésében is jól haladok, már majd nem megtudtam írni teljesen, csak néhány statisztikai adat kell hozzá és az a doksi is készen van. Amire valahogy nem visz a lélek, az az, hogy az óraterveket elkészítsem, illetve a tematikus tervet, mert az nagyon nagyon sok munka. Nem csak a pálcika embereket tekintve, hanem úgy az egészet nézve. Viszont, kolléganőt letudtam a héten hospitálni, így azt is már csak meg kell írni, és az a dokumentum is le lesz tudva! De haladunk mindennel szépen, azt nem állítom, hogy sorba, mert jóformán mind a 3 dolgomba (egyetemi portfólió, tanári portfólió, szakdolgozat) bele bele kapok, írok és teszek hozzá. Sajnos csak így tudok dolgozni, de legalább így van némi motiválásom :)
Az őszi idő pedig egyszerűen még mindig csodálatos, s próbálom élvezni ha tehetem a szabadba azokat a szépséges naplementéket, mert nagyon nagyon kitudnak ám kapcsolni :) :)

ww25-26-27_part3

Reklámok

Szolj hozzá bátran! - ne féj, nem harapok (hamm)

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s