Rólam

gjhj

Honnan indultam
A blog 2011 nyarán született meg. Ezt az első időszakot ölelte fel a főiskolás éveim, a barátságok kiélvezése, közös pillanatok megélése, elvesztése. Ez az időszak szólt a kis felnőtt korszakról, ahol a bejegyzések témái: a barátságok, vizsgaidőszakok és tanulás rémségei és az álmodozás, vágyakozás témái voltak. A panaszkodás és az élet kiélvezése, a párkapcsolat fejlődése és az élet könnyű megpróbáltatásai kerültek megírásra.
Ezek a bejegyzések a következő kategóriában kaptak helyet:

✿ Bodza apó meséi ’10-’13 ❝Quote – Idézet❞ |Barátságok: voltak, vannak, lesznek Főiskolás éveim ’10-’13 |Harcolj az álmaidért! |Lélektárs

A legnagyobb pozitív törés, amit kaphattam: azaz első munkahelyemen való helytállás, az élettel való egyedüli küzdés, a még megmaradt barátságok erősítése és a párkapcsolat megszilárdítása. Ez az, ami lendületet és erőt adott arra, hogy elhiggyem egyedül is megtudom állni a sarat, még ha nehéz is. A már – már felnőtt gondolkodást és céltudatosságot a következő kategóriák elevenítik fel:

Első munkahelyem ’13-’14 |♥ szeretem, hétvége!

Hol tartok most
Azon az úton, hogy kiteljesítsem a tudásom és nagyszerű hiteles tanárrá váljak, akire tanítványai pozitívan emlékeznek vissza és akiknek utat tudok mutatni. Az álmodozásból már az álmok megélése kezdődött el. Egy céltudatosabb, érettebb felnőtt gondolatai és munkásságai kerülnek terítékre, aki tele van energiával és alkotó vággyal. Ezt az időszakot a következő kategóriák mesélik el:

University ’14-17 |

Inspirációk és kézműveskedés
Végre ráleltem az utamra és ezt nem egyedül szeretném megtenni! Az ötleteimmel másoknak is szeretnék segíteni. A blog témája lassan, de biztosan kezdi megformálni magát, ahol a saját készítésű kreatív dolgok kerülnek előtérbe egy kis mindennapi bejegyzésekkel körítve. Ezek a saját kézzel készített dolgok nem csak kikapcsolják az embert, hanem színesebbé teszik a mindennapokat és egyedibbé az ajándékokat. Fáradságos időtöltésem itt lelt kategóriát:

Inspiráció és kézműves |

Ami mindig is motivált
Az alkotás vágy. Sosem tudtam megfelelően kifejezni magam. Próbálkoztam a sporttal, a rajzolással, amiben kiteljesedhetek. Végül ráleltem arra az önkifejezési formára és arra a rengeteg ötletre, amit saját kezem által kivitelezhetek; s így egyre színesebbé és izgalmasabbá vált számomra a világ. Lehet, hogy ez másoknak bolondság, és időpocsékolás, de nekem ez az életet jelenti, hiszen itt lehetek önmagam.

Reklámok